Meer dan 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de zorg, waarvan de laatste 6 jaar als gespecialiseerd dialyse verpleegkundige. 

In 2016 koos ik een andere weg door afscheid te nemen van het ziekenhuis en mijn eigen business te starten.

Ik had me destijds niet kunnen voorstellen wat er allemaal zou gaan veranderen door deze keuze.
In het begin startte ik met het faciliteren van Access Bars lesdagen en het geven van sessies energetisch lichaamswerk van Access Consciousness, een wereldwijde module van simpele tools & technieken om je leven te veranderen en je bewustzijn te vergroten.

Door dit te kiezen heb ik mijzelf gevonden en werd het voor mij duidelijk wat ik voor leven wilde creëren.

Een tijdje later kwam ik Kalpana Raghuraman tegen en we gingen samenwerken. Ik ben nu haar persoonlijk assistent en coördinator in haar wereldwijde business. Het is echt mijn droombaan.

Ik ontdekte snel mijn passie voor Graphic Design toen ik me begon te verdiepen in marketing en social media. Het werd de focus binnen mijn eigen bedrijf. Ik heb klanten over de hele wereld en ik ben zo blij en enthousiast om elke dag met hun te mogen samen te werken.

Op persoonlijk vlak. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij twee prachtige kindjes, Emma en Noah.

Hij heeft ook recentelijk ontslag genomen bij hetzelfde ziekenhuis waar wij jarenlang samen gewerkt hebben, zelfs als getrouwd stel.

Nu werken we thuis op een andere manier samen. Frank was naast verpleegkundige tevens applicatiebeheerder en is erg handig en slim met computers, systemen en websites. Nu is het zo dat hij de websites “bouwt” en ik ze ontwerp. Wat een team!

Onze kindjes zijn een enorme bijdrage in alles wat we doen en een dagelijkse herinnering aan het plezier en gemak dat we kunnen kiezen.

Het leven is druk, soms intens maar vooral gevuld met liefde en ik neem elk dierbaar moment in me op. 

Ik ben zo dankbaar dat ik een fulltime carrière heb en tegelijk bij mijn gezinnetje kan zijn. En sinds Frank thuis is kwam er nóg meer ruimte bij voor ons allemaal.

Emma en Noah hebben beiden een turbulente start gehad in hun leven. Allebei op een andere manier. En deze ervaringen hebben ons zoveel sterker gemaakt achteraf.

Onze verhalen, onze “rugzak” kan iets zijn wat ons naar beneden trekt en iets wat je mee met slepen door het leven heen of het kan een uitnodiging zijn om meer te kiezen.

Ik ben op een punt in mijn leven aangekomen waar ik dankbaar ben voor mijn verleden, voor alles, waar ik mijn herinneringen koester, vrij ben van de worstelingen en vooruit kijk naar een kleurrijke toekomst.

Het heeft me uitgenodigd om meer te laten kiezen, en dit blijf ik doen, elke dag opnieuw.